عنوان الموضوع : المكرونه باللبن (اكله مصريه) من مطبخ الامارات
مقدم من طرف منتديات الضمير العربي

"طبق حلو" من الوجه البحرى
مكرونه اقلام التى تستخدم فى طاجن المكرونة بالبشامل بتتسلق مع لبن وسكر وسمن لغاية ماتسيح ومعالم المكرونه تنتهى وتبقى وبعدين تتحط فى صينيه وطبعا فيها مكسرات وزبيب وبعدين يتحط على وش الصينيه سمن ..وتدخل الفرن.....

>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================

>>>> الرد الأول :
مكرونا بالسكر !!!
غريبة الأكلة ،، ما جد مرت علي ..

يعطيج العافية اختي ،،

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الثاني :
اول مره اسمع عنها
..........

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الثالث :
ابتكار حلو.يعطيج العافيه

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الرابع :
الصراحه بتكون راااااائعه
وممكن نضيف شويه فانليا وجوز هند مبشور

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الخامس :
اولا مشكوره بس الطريقه مختلفه تماما
الاكله أسمها العزيزيه جراتان وفعلا هيه لذيذه وشبه البسبوسه لما بتطلع جربوها بمقادير صغيره قريبه من فكره وطعم البلاليط
المقادير موجوده بس علي مواقع تانيه