عنوان الموضوع : **** الملوخيه بالجمبرى **** المطبخ الاماراتي
مقدم من طرف منتديات الضمير العربي
ربع كيلو من الملوخيه المجمده او الطازجه المخروطه ( يكون افضل )
نصف كيلو جمبرى منظف جيدا
بصله مقطعه مكعبات
جزره
وحلقات ليمون
ثوم مدقوووووق
ربع حزمه كزبره خضراء
حبة طماطم
كزبره ناشفه وفلفل اسود وحبهان ومستكه وملح
3 ملاعق من السمن
طريقــــــــــــــــــــــــه التحضيـــــــــــــــــــــر
اسلقى الجمبرى فى الماء وضيفى له البصل والجزره والطماطم ومقدار من الثوم وحلقات الليمون والكزبره الخضراء والفلفل الاسود والهيل والمستكه وورق الغار والملح
صفى مرق الجمبرى وانزعى الجمبرى وضيفيه الى المرق المصفى واعيدى غليه ثم ابعديه عن النار واضيفى الملوخيه المخرطه وقليل من الثوم المدقوق والكزبره الناشفه المطحونه
ثم اقلى الثوم فى السمن واضيفى له كزبره مطحونه ثم اعملى تشششششششششششششششششششششششششششششششش !!! فى الملوخيه وغطيها جيدا لمده خمش دقائق
وبالهنا والشفا
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
>>>> الرد الأول :
يمي يمي و الله طبق حلو و يديد
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثاني :

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نور الزهور
يمي يمي و الله طبق حلو و يديد
ياريت تجربية وبالف هنا
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثالث :
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الرابع :
تسلمين حبوبة

__________________________________________________ __________
>>>> الرد الخامس :